Ιταλική ιστορία και φινέτσα: Γνωρίστε το Cesar Cusine!

09 . 02 . 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner italiki istoria kai finetsa gnwriste to cesar cucine

Δεν είναι ψέμα πως κάθε της σημείο κρύβει και μια νοσταλγική μας ανάμνηση από τότε που ήμασταν παιδιά και τρυπώναμε μυστικά μέσα στα ντουλάπια της μαμάς για να ανακαλύψουμε τους θησαυρούς της. Δημιουργικό χάος, παιδικές φωνές, σοβαρές συζητήσεις, χριστουγεννιάτικα μπισκότα, πασχαλινά αυγά. Όλες οι εποχές του χρόνου και οι φάσεις ζωής μιας οικογένειας περνούσαν και περνούν μέσα από τα τηγάνια, τα ταψιά και τις κατσαρόλες μιας κουζίνας. Μια αυθεντική κουζίνα, που αναδίδει γλυκές μυρωδιές και φρεσκοψημένο φαγητό, είναι αρκετή για να μετατρέψει ένα ολόκληρο σπίτι σε... πραγματικό σπιτικό. 

i filosofia pou aspazete plirws i italiki etairia cesar cucine

Αυτή είναι, άλλωστε, και η φιλοσοφία που ασπάζεται πλήρως η ιταλική εταιρεία Cesar Cusine. Το νέο brand που θα βρεις αποκλειστικά και μόνο στους εκθεσιακούς χώρους του Cucina & Cucina σε Λευκωσία και Λεμεσό, φέρνει πια και στη δική μας κουζίνα το ασυναγώνιστο ιταλικό στυλ, με τις φίνες γραμμές αλλά και το αυθεντικό μεσογειακό ταπεραμέντο. Η βασική ιδέα της Cesar Cusine είναι οι κουζίνες που ακολουθούν τον άνθρωπο και καθώς αυτός εξελίσσεται, εξελίσσονται μαζί του σε μια δυναμική και αδιάσπαστη σχέση. Το καλό φαγητό που χαρίζει ατόφια χαμόγελα ευχαρίστησης είναι η προτεραιότητα στο σχεδιασμό κάθε κουζίνας. Η ιταλική ταυτότητα είναι σχεδόν συνώνυμη της υψηλής φινέτσας, μόνο που μέσα από το πρίσμα της Cesar αυτό το υψηλό στυλ εξανθρωπίζεται και τυλίγει την αισθητική αξία με τον μανδύα της πρακτικότητας και της εργονομίας.  

sante cester ceo gina cester

Μετρώντας πολλές δεκαετίες πίσω, όταν στο τιμόνι της εταιρείας βρισκόταν ο επιδέξιος μαραγκός Sante Cester, και πατέρας της νυν CEO Gina Cester, η εταιρεία έβαλε στοίχημα να κερδίσει το ιταλικό κοινό με τη γοητεία της απλότητας και την ευγένεια των γραμμών που περιείχε κάθε σχέδιό της. Κατασκευασμένες στο Pramaggiore της Βενετίας, σήμερα η εταιρεία έχει περάσει δυναμικά στη νέα εποχή χωρίς να έχει χάσει, ωστόσο, στο παραμικρό εκείνο το γλυκό νοσταλγικό της χρώμα και τις αξίες της που τη φέρνουν σε άμεση επαφή με τον άνθρωπο.  

Κάθε λεπτομέρεια και κάθε στάδιο κατασκευής αντιμετωπίζονται με την ίδια αγάπη προς το κοινό όραμα των ανθρώπων της εταιρείας να προσφέρουν διαχρονικά κομμάτια υψηλής αξίας που ζουν τις ιστορίες των ανθρώπων δυνατά και αυθεντικά, αποτελώντας βασικό κομμάτι της ιστορίας τους στο χρόνο. Σύγχρονες δυναμικές, διεθνείς τάσεις, νέες ιδέες, αλλά και απεριόριστος σεβασμός στη γνησιότητα αναμειγνύονται σε ένα ακαταμάχητο χαρμάνι ιταλικών γραμμών που στη θωριά τους αναδίδουν τα αρώματα κίτρων, βασιλικού και το μεθυστικό άρωμα των αμπελώνων της σαγηνευτικής μεσογειακής υπαίθρου.  

cesar cucine oi dikes sas anagges

Για τη Cesar Cusine προτεραιότητα έχουν οι δικές σας ανάγκες, γι' αυτό και εξελικτικά τα σχεδιαστικά της μοτίβα προσαρμόζονται στις συνθήκες της εποχής. Καθώς οι εποχές αλλάζουν, η δημιουργικότητα έχει μέχρι και σήμερα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και παρόλο που οι συνήθειες των ανθρώπων αλλάζουν, η Cesar ακολουθεί τον δικό τους δρόμο. Οι πάγκοι εργασίας μεγάλωσαν, οι κουζίνες αυτονομήθηκαν από το σαλόνι, οι νησίδες καλούν πλέον τους ερασιτέχνες σεφ να ξεδιπλώσουν όσο πιο μαεστρικά το μαγειρικό τους ταλέντο. Η ομορφιά της σχεδίασης, η αρτιότητα της διάταξης, η λειτουργικότητα και η ανώτερη ποιότητα των υλικών, των υφών και των ιδιαίτερων λεπτομερειών δουλεύουν αρμονικά με έναν μονάχα κοινό στόχο: να ξυπνήσουν μέσα μας συναισθήματα που μόνο με τη μαγειρική μπορούμε να εκφράσουμε! 

Στη μεγάλη οικογένεια της Cesar οι άνθρωποι είναι πολύτιμοι όχι μόνο ως πελάτες, αλλά και ως συνεργάτες και αυτή η ανθρωποκεντρική θεώρηση είναι διάχυτη από τη γραμμή παραγωγής μέχρι την ανώτερη διοίκηση και τις συνεργαζόμενες εταιρείες που φροντίζουν για τη διεθνή αντιπροσώπευση του exclusive ονόματος της εταιρείας ανά τον κόσμο. Και στην Cucina & Cucina είμαστε περήφανοι που είμαστε μια από αυτές!

Sign up for our newsletter
Get the latest news and special offers.

SUBSCRIBE NOW