Το όνομα πίσω από το brand: Γνωρίστε τις κουζίνες Cesar!

20 . 10 . 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

 inner to onoma piso apo to brand gnoriste tis kouzines cesar

Χρόνια τώρα η φιλοσοφία του brand της Cesar είναι... ζυμωμένη με την απεριόριστη αγάπη προς καθετί που ταιριάζει σε μια γνήσια κουζίνα που αγαπά να δίνει χαρά και μοναδικές στιγμές σε κάθε οικογένεια. Με γνήσιο μεσογειακό ταμπεραμέντο και μια νοσταλγία που βρίσκει δυναμική έκφραση στο παρόν, το δημοφιλές brand διαθέτει την τελειότερη γνώση, τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες και τον αρτιότερο βιομηχανικό και σχεδιαστικό εξοπλισμό ώστε να εμπνευστεί συνθέσεις που ταιριάζουν σε κάθε τρόπο ζωής και σε κάθε στυλ μαγειρέματος.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που καθένας, από τους πιο πρόθυμους ερασιτέχνες μέχρι τους πιο απαιτητικούς μάγειρες, βρίσκει στη δική του κουζίνα Cesar κάτι μοναδικά οικείο που αντανακλά την προσωπικότητα και τη φιλοσοφία του γύρω από το μαγείρεμα.

Από το ξεκίνημα στο Pramaggiore της Βενετίας μέχρι όλες τις γωνιές του κόσμου σήμερα, οι σειρές της εταιρείας εκφράζουν την αυθεντικότητα, την απλότητα και την υψηλή αισθητική που εκπροσωπεί επάξια το ιταλικό όνομά τους. Η συλλογή των διαθέσιμων επιλογών συνεχώς αυξάνεται καλύπτοντας ένα εκτενές ρεπερτόριο σχεδίων, υφών, χρωμάτων, λειτουργιών και αξεσουάρ που οριοθετούν ξανά τα δεδομένα. Παράλληλα, θέτουν νέες βάσεις εξέλιξης και τεχνολογικής ανάπτυξης σε αυτό που παραδοσιακά κρατά το ρόλο να θυμίζει και να αποπνέει από άκρη σε άκρη τη μυρωδιά ενός φρεσκοψημένου φαγητού και τη ζεστασιά ενός αληθινού σπιτικού!

Ειδικότερα για τη χρονιά που έρχεται, το σχεδιαστικό τμήμα της Cesar υπόσχεται νέες εφαρμογές, πολυτελή φινιρίσματα, αντανακλάσεις που γεμίζουν με φως το χώρο, αλλά και πρωτοπόρα συστήματα που κάνουν τη ζωή μέσα στην κουζίνα το πιο δημιουργικό παιχνίδι!

Αξίζει κανείς να σταθεί στα ειδικά χαρακτηριστικά ανώτερης ποιότητας και αυθεντικής αντίληψης που αποπνέουν οι παρακάτω συλλογές:

1) Maxima 2.2

maxima 2 2 cesar kitchen cyprus

 Ένα σύνολο που θα ακροβατεί ανάμεσα στην πρακτικότητα και την αισθητική αξία φέρνει το φως στο προσκήνιο, γεμίζοντας κάθε γωνιά της κουζίνας. Κάθε λεπτομέρεια ανταμείβει τον σχεδιαστή, παρέχοντας αυτονομία σε ένα πολύχρωμο παιχνίδι με τις υφές, τις γραμμές και τις ατελείωτες παραλλαγές. Η άνεση και η φιλική διάθεση που αποπνέει το σύστημα Maxima 2.2. φέρνουν στο επίκεντρο την κουζίνα ως χώρο όχι μόνο μαγειρέματος αλλά και κοινωνικής συναναστροφής. Δεν λείπουν οι παραδοσιακές πινελιές που αποπνέουν οικειότητα και ασφάλεια, την ίδια στιγμή που τα μοντέρνα χρώματα και οι αστραφτερές επιφάνειες ενισχύουν την ανοιχτή φιλοσοφία και τον νεανικό της χαρακτήρα.

2) Unit

unit cesar kitchen cyprus

Το σύνολο είναι δομημένο πάνω στη διαχρονικότητα της ελευθερίας που επιτρέπει την εξερεύνηση μέσα από τη μαγειρική δημιουργία. Στο πλευρό της ανάγκης να ανακαλύψουμε νέους δρόμους γαστρονομικής έκφρασης στέκεται η τεχνολογία, με διακεκριμένες ευκολίες που κάνουν το χειρισμό του εξοπλισμού μέσα στην κουζίνα πολύ εύκολο από όλα τα μέλη της οικογένειας. Η όψη της προσκαλεί για εξερεύνηση, αποδεικνύοντας τον σαφή κοινωνικό της προσανατολισμό, ενώ τα αξεσουάρ παρέχουν τη δυνατότητα για εξατομικεύσεις που απηχούν πραγματικά τις δικές σας ανάγκες για περισσότερο χρόνο δημιουργίας και πολύ λιγότερο χρόνο ταλαιπωρίας ανάμεσα σε δυσπρόσιτα περάσματα ή ογκώδη αντικείμενα.

3)N_Elle

nelle cesar kitcen cyprus

Αιχμηρές, καθαρές γραμμές που παρουσιάζουν μια συμπαγή μονολιθική συμμόρφωση στην ανάγκη για πιο εύκολα ανοίγματα, πιο διακριτές ισορροπίες και πιο ραφιναρισμένες σχεδιάσεις μέσα στην κουζίνα. Μάρμαρο, ξύλο, από λάκα έως laminate Fenix, αναδεικνύουν τα λεπτά θυροντουλάπια, ενώ οι χρωματικές παρενθέσεις δημιουργούν μινιμαλιστικά σύνολα που ταιριάζουν απόλυτα με την απλότητα και την διαύγεια της διαχρονικότητας των συνδυασμών.

4) Intarsio

intarsio kitchen cesar cyprus

Φτιαγμένη για να εντυπωσιάζει με την αυστηρότητα των συμμετρικών γραμμών, βάζει ως στόχο να ανανεώσει τους κανόνες του κλασικά παραδοσιακού. Η καινοτομία φλερτάρει διακριτικά με τα καταξιωμένα μοτίβα, δημιουργώντας αντιθέσεις και αναλογίες που αναδίδουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Μέσα από αυτή τη μαθηματική ακρίβεια, η φιλικότητα δεν χάνεται συνηγορώντας σε μια ιδανική ισορροπία που δημιουργεί το ασφαλές, οικείο και αποτελεσματικό περιβάλλον για έκφραση αλλά και αυτοανακάλυψη πέρα από τις νόρμες.

5) Elite

elite cesar kitchen cyprus

Ο όρος «μοντέρνα παραδοσιακή» τη χαρακτηρίζει απόλυτα, επαληθεύοντας την ανάγκη για ανοιχτούς χώρους που σέβονται την ανθρώπινη επικοινωνία και τους συναισθηματικούς δεσμούς που δημιουργούνται γύρω από ένα τραπέζι. Με εργονομία, αξεσουάρ και υλικά που ενώνονται ιδανικά για να συνθέσουν το λειτουργικά και αισθητικά τέλειο, ζούμε καθημερινά το απροσδόκητο, ιδωμένο μέσα από τις αριστοκρατικές πινελιές της ανόθευτης ομορφιάς και κομψότητας.

Για την Cesar κάθε πελάτης δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Γι' αυτό δημιουργεί με μυαλό και καρδιά κουζίνες που αποτελούν μαγνήτες προσωπικής έκφρασης, κοινωνικής συναναστροφής και φυσικά μαμαδίστικης φροντίδας για ένα γεύμα που απηχεί την ανεκτίμητη αξία του να βρισκόμαστε όλοι γύρω από το ίδιο τραπέζι. Στο Cucina & Cucina έχουμε το ιδανικό σχέδιο κουζίνας και για το δικό σας σπίτι. Κλείστε έγκαιρα ένα ραντεβού μαζί μας και ελάτε να συζητήσουμε μαζί όλους τους τρόπους που μπορούμε να το αναδείξουμε ώστε να μοιάζει πως έχει σχεδιαστεί μόνο για εσάς!

 

Sign up for our newsletter
Get the latest news and special offers.

SUBSCRIBE NOW