Συρόμενες πόρτες στο σπίτι. 5 μοναδικές επιλογές για το χώρο σας

10 . 04 . 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Το τελευταίο πράγμα που ίσως να περνάει από το μυαλό σου όταν σκέφτεσαι τη διακόσμηση του χώρου σου είναι οι πόρτες. Οι πόρτες - συγκεκριμένα οι συρόμενες πόρτες - είναι από τα στοιχεία στο εσωτερικού του σπιτιού που μπορούν να δώσουν την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος σου είναι μεγαλύτερος και να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε στυλ. Αντικατέστησε λοιπόν τις συνηθισμένες πόρτες που κλέβουν πολύτιμο χώρο, με γυάλινες/μεταλλικές/ξύλινες συρόμενες πόρτες οι οποίες εξαφανίζουν τα όρια ανάμεσα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Σου προτείνουμε τις εξής 5 μοναδικές επιλογές:

  1. Pavilion Minimal System designed by Antonio Citterio

pavilion minimal system designed by antonio citterio

Το Pavilion Minimal System εξασφαλίζει άφθονο φυσικό φως, δημιουργώντας ένα μοντέρνο, κομψό και σύγχρονο χώρο. Το αποτέλεσμα είναι η μεγιστοποίηση του φυσικού φωτός, η μεγαλύτερη απρόσκοπτη θέα και η όμορφη ανάμειξη των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Συνδύασε τις συρόμενες πόρτες με μια μοναδική παραλλαγή προσαρμοσμένης επίπλωσης, δηλαδή ένα χαλί, το οποίο έχει τη χάρη να αναδεικνύει τον κομψό και δημιουργικό σχεδιασμό των συρόμενων πορτών.

  1. Pavilion Libro Designed by Antonio Citterio

pavilion libro designed by antonio citterio

Οι συρόμενες πόρτες Pavilion Libro καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα ιδιωτικό χώρο, δίνοντας την αίσθηση ότι υπάρχει ένα δωμάτιο μέσα στο δωμάτιο. Τα ισχυρά μεταλλικά τμήματα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν τη ψευδαίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος και να πετυχαίνουν μια μινιμαλιστική άποψη, προσαρμοσμένη στην αρχιτεκτονική της σημερινής εποχής. Η ακρίβεια, οι προσεγμένες λεπτομέρειες, τα υλικά υψηλής ποιότητας και ο σχεδιασμός κάνουν τις συρόμενες πόρτες Pavilion Libro την ιδανική επιλογή για γραφεία και γκαρνταρόμπες.

  1. Easy & Easy Cultura Designed by TRE-Piu Lab

easy and easy cultura designed by tre piu lab

Οι κλασικές πόρτες που ανοίγουν προς τα μέσα είναι πλέον παρελθόν. Οι συρόμενες πόρτες Easy και Easy Cultura αποτελούν την καινούργια μόδα στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Οι διακοσμητές τείνουν να εστιάζουν την προσοχή τους στην εξοικονόμηση χώρου και στη συνεκτική εμφάνιση, οπότε πόρτες σαν αυτές ξεχωρίζουν ιδιαίτερα για τη χρηστικότητα τους και τη χάρη που προσφέρουν στο χώρο.

  1. Libro Designed by TRE-Piu Lab

libro designed by tre piu lab

Αν ψάχνεις μια πόρτα που συνδυάζει φινέτσα και μοντέρνα αισθητική, η πτυσσόμενη πόρτα Libro θα σε εκπλήξει, αφού είναι διακριτική αλλά ταυτόχρονα συμβάλλει στο στυλ του χώρου σου. Η συγκεκριμένη πόρτα είναι ιδανική για τη σύνδεση του καθιστικού με την κουζίνα ή την τραπεζαρία, καταλαμβάνοντας λιγότερο χώρο και δημιουργώντας ένα αξιοσημείωτο οπτικό ενδιαφέρον

  1. Continuum Ark Designed by Antonio Citterio

continuum ark designed by antonio citterio

Η πόρτα Continuum Ark του αρχιτέκτονα Antonio Citterio αποτελεί μέρος ενός πολύπλοκου συστήματος ξύλινου τοίχου. Λόγω του χρώματος, του κυματιστού της σχήματος και τη διαχρονικότητα του υλικού, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να προσθέσεις προσωπικότητα σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σου. Μην ξεχνάς ότι η λιτότητα και η απλότητα στο μοντέρνο decor είναι το παν!

Οι συρόμενες εσωτερικές πόρτες μπορούν να γίνουν από τις πιο όμορφες και ξεχωριστές διακοσμητικές πινελιές στο σπίτι σου. Επισκέψου τους εκθεσιακούς μας χώρους σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό ή περιηγήσου στην ιστοσελίδα μας για να δεις τη συλλογή μας με συρόμενες πόρτες. Σε περιμένουμε να κάνουμε μαζί τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Sign up for our newsletter
Get the latest news and special offers.

SUBSCRIBE NOW