Ο Όμιλος Ergo Home Group Υποψήφιος στα IN Business Awards

22 . 02 . 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Ο όμιλος εταιρειών Ergo Home Group Ltd είναι υποψήφιος για βράβευση στα φετινά IN Business Awards, επισφραγίζοντας μια ακόμη χρονιά επιτυχιών και διακρίσεων για τον κορυφαίο οργανισμό. Ο Όμιλος έχει γίνει συνώνυμο της φινέτσας και της άριστης ποιότητας, προσφέροντας ολοκληρωμένες οικιακές και επιχειρηματικές λύσεις σε κουζίνες, ερμάρια, πόρτες, έπιπλα, accessories και φωτοβολταϊκά.

inner o omilos ergo home group ipopsifios sta inbusiness awards

Ποιοι Είμαστε

Η πρώτη εταιρεία του Ομίλου, Cucina & Cucina, ιδρύθηκε το 1996, με στόχο την εισαγωγή εντοιχισμένων κουζινών ιταλικής κατασκευής στην Κύπρο. Το επιτυχές ξεκίνημα αποκάλυψε παράλληλα τις ανάγκες της αγοράς και σε άλλους τομείς της εσωτερικής διακόσμησης και αναβάθμισης κτιρίων, οδηγώντας στη δημιουργία των υπόλοιπων εταιρειών του Ομίλου: Studio Arclinea, B&B Italia, Living, Living Contract και Ergo Energy. Αντιπροσωπεύοντας διεθνώς αναγνωρισμένα brands, ο Όμιλος κυριαρχεί πλέον στη χονδρική και λιανική αγορά, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση σημαντικών έργων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό: ήδη από το 2010 λειτουργεί το διεθνές τμήμα του Ομίλου, το οποίο έχει ολοκληρώσει με εξαιρετική επιτυχία έργα μεγάλης κλίμακας στη Μέση Ανατολή και σε άλλες περιοχές της Ασίας, διατηρώντας γραφεία στη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, την Ιορδανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό, και με μια εξαίρετη ομάδα 150 και πλέον αφοσιωμένων επαγγελματιών, ο Οργανισμός μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό και την εκτέλεση οποιουδήποτε έργου, ανεξαρτήτως μεγέθους και απαιτήσεων. Η προτεραιότητα που δίνεται πάντα στις ανάγκες του πελάτη, σε συνδυασμό με τις συνεργασίες με διεθνή brands και την προσφορά ιδανικής αναλογίας αξίας/τιμής, προσδίδουν στον Όμιλο σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, θέτοντάς τον ψηλά στις προτιμήσεις Κυπρίων και ξένων πελατών.

Όραμά μας, η Κορυφή 

Όραμα του Ομίλου δεν είναι μόνο να διατηρήσει την ηγετική του θέση στη χονδρική και λιανική αγορά στην Κύπρο, αλλά και να γίνει μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, προσφέροντας πρακτικές λύσεις σε χώρους που απαιτούν τέλεια ισορροπία άνεσης, λειτουργικότητας και κομψότητας

Μυστικό της Επιτυχίας, η Συνέπεια

Αποστολή της Ergo Home Group Ltd είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες, διαχρονικές και υψηλής ποιότητας λύσεις εσωτερικού σχεδιασμού σε μια βέλτιστη σχέση τιμής-ποιότητας. Αυτόν τον στόχο εκπληρώνει χρόνια τώρα με συνέπεια, παρέχοντας όχι μόνο παγκόσμιας κλάσης προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της, αλλά και άψογη εξυπηρέτηση, με γνήσιο ενδιαφέρον για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου τους. 

Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας του Ομίλου: η συνέπεια, η σταθερή ποιότητα, η εμπιστοσύνη που εμπνέει, τηρώντας απαρέγκλιτα τις τέσσερις θεμελιώδεις της αρχές: ποιότητα, στιλ, εξυπηρέτηση, ακεραιότητα

Η Σημασία της Υποψηφιότητας στα IN Business Awards

Τα IN Business Awards αποτελούν τον κορυφαίο θεσμό βράβευσης καινοτόμων, επιτυχημένων επιχειρήσεων στην Κύπρο, δίνοντας έμφαση τόσο σε προσωπικά όσο και συλλογικά επιτεύγματα που χαρακτηρίζονται από πρωτοπόρες πρωτοβουλίες και μακροπρόθεσμη επιτυχία. Ο θεσμός καλεί τους καταναλωτές να κρίνουν τους νικητές, ψηφίζοντας τις εταιρείες και τα πρόσωπα που θεωρούν ότι ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε με την πορεία και τις υπηρεσίες τους. 

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 45 υποψηφίους σε 9 διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης, με τον όμιλο Ergo Home Group Ltd να διαγωνίζεται στην κατηγορία «Επιχείρηση». Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 5 Δεκεμβρίου 2021 και θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνουν καθημερινά. Αυτοί αποτελούν το θεμέλιο της επιτυχίας μας όλα αυτά τα χρόνια. 

Ζητούμε, λοιπόν, να μας τιμήσουν με την ψήφο τους, εμπνέοντάς μας να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση!

Sign up for our newsletter
Get the latest news and special offers.

SUBSCRIBE NOW