Η B&B Italia Κύπρου Παρουσιάζει τα Βραβεία Κορυφαίων Έργων στην Κατηγορία Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων και Τομέα Ακινήτων!

12 . 03 . 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner bebitalia ergohomegroup cyprus architecture and interior design awards

Η IMH, ο κορυφαίος οργανισμός ενημέρωσης επαγγελματιών και επιχειρήσεων, και το έγκριτο περιοδικό IN Business, διοργανώνουν με τη δυναμική στήριξη της Ergo Home Group και της B&B Italia Κύπρου τα Cyprus Architecture, Property & Interior Design Awards”, έναν ετήσιο θεσμό που βραβεύει τα κορυφαία έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικών χώρων, καθώς και τα πλέον εντυπωσιακά projects της χρονιάς στον τομέα ακινήτων της χρονιάς που πέρασε.

Τα Σημαντικότερα Βραβεία Επιχειρηματικότητας της Χρονιάς

Τα Cyprus Architecture, Property & Interior Design Awards αποτελούν τον πλέον διάσημο αλλά και έγκριτο θεσμό επιβράβευσης επιχειρήσεων στην Κύπρο. Πρώτιστος στόχος των διοργανωτών είναι η ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας στους κλάδους της αρχιτεκτονικής, της εσωτερικής διακόσμησης και των ακινήτων.

Τα βραβεία περιβάλλονται πρωτίστως από το κύρος των ίδιων των διοργανωτών αλλά και των χορηγών της διοργάνωσης. Η IMH αποτελεί μακράν τον σημαντικότερο και πλέον έγκριτο μέσο πληροφόρησης στον κλάδο των επιχειρήσεων, διοργανώνοντας κάθε χρόνο δεκάδες συνέδρια, εκθέσεις, σεμινάρια και ημερίδες, ενώ παράλληλα εκδίδει τα μοναδικά περιοδικά επιχειρηματικού ενδιαφέροντος στην Κύπρο, το GOLD και το IN Business, το μοναδικό περιοδικό στην Κύπρο που παρέχει σαφή και τεκμηριωμένη ενημέρωση για κάθε επιχειρηματικό κλάδο και τομέα της οικονομίας της νήσου.

Μεγάλος χορηγός των φετινών βραβείων ο όμιλος Ergo Home Group, ο διεθνούς κύρους εισαγωγέας επίπλων και στοιχείων εσωτερικής διακόσμησης, με σημαντική παρουσία σε εξαιρετικής σημασίας οικοδομικά έργα τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Μέλος του Ομίλου και η B&B Italia, η παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής επίπλων, η οποία έχει αναλάβει και την παρουσίαση των βραβείων.   

Οι Κατηγορίες των Βραβείων

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στις τρεις βασικές κατηγορίες των βραβείων:

  • Αρχιτεκτονική

Στην κατηγορία της Αρχιτεκτονικής θα δοθούν 3 ξεχωριστά βραβεία.

Πρώτον, το Αρχιτεκτονικό «Έργο Κορυφής», που αποτελεί και τη σημαντικότερη διάκριση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Θα δοθεί στους συντελεστές ενός έργου που κρίνεται από την επιτροπή βράβευσης ως το κορυφαίο, το πλέον αξιόλογο αρχιτεκτονικό επίτευγμα της χρονιάς, βάσει εξαιρετικά αυστηρών προδιαγραφών και κριτηρίων.

Στη συνέχεια, θα βραβευτεί το καλύτερο Έργο Έμπνευσης «Νέας Γενιάς», που αφορά δημιουργίες νέων αρχιτεκτόνων έως 40 ετών, και στόχο να ενθαρρύνει νέους ανθρώπους να διερευνήσουν ή να επινοήσουν καινοτόμες αρχιτεκτονικές λύσεις και να διανοίξουν νέους ορίζοντες στον κλάδο.  

Τέλος, θα βραβευτεί και το πλέον άρτιο «Πράσινο» Αρχιτεκτονικό Έργο Περιβαλλοντικής Συνείδησης, που θα δοθεί στο έργο με τον πλέον φιλικό προς το περιβάλλον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

  • Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου

Επόμενη κατηγορία είναι η αρχιτεκτονικών εσωτερικών χώρων, στα πλαίσια της οποία θα δοθούν δύο βραβεία.

Πρώτον, θα βραβευτεί το Έργο που προσφέρει την πλέον ξεχωριστή εσωτερική εμπειρία από όσα κατασκευάστηκαν το περασμένο έτος, προσφέροντας στους ενοίκους μια μοναδική αίσθηση άνεσης, κομψότητας και λειτουργικότητας.

Στη συνέχεια, θα βραβευτεί ένα ακόμη έργο που θα έχει ξεχωρίσει για την πρωτοποριακή – καινοτόμο ιδέα στην οποία βασίστηκε. Η καινοτομία που επιβραβεύεται στη συγκεκριμένη κατηγορία μπορεί να αφορά τη χρήση νέων υλικών, την εφαρμογή πρωτοποριακού σχεδιασμού ή μεθοδολογίας ή και οποιαδήποτε άλλη ρηξικέλευθη μα απολύτως λειτουργική προσέγγιση.    

  • Ανάπτυξης γης/property

Η τρίτη και τελευταία κατηγορία αφορά τον κλάδο Ακινήτων και θα επιβραβεύσει με τη διάκριση του καλύτερου Έργου Ανάπτυξης Γης της χρονιάς το μεγάλης κλίμακας project που έθεσε τον άνθρωπο και τις ανάγκες του ως την ύψιστη προτεραιότητά του, τόσο κατά τον σχεδιασμό όσο και κατά την κατασκευή του.  

Η Δημοσίευση των Αποτελεσμάτων

Η Κριτική Επιτροπή, που αποτελείται από σπουδαίες προσωπικότητες που δραστηριοποιούνται πολλά χρόνια με επιτυχία στον χώρο της αρχιτεκτονικής, της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και στον τομέα ακινήτων, θα εξετάσει με μεγάλη προσοχή, σαφώς προσδιορισμένα κριτήρια και διαυγείς διαδικασίες όλες τις υποψηφιότητες.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε επίσημη online τελετή που θα πραγματοποιηθεί στης 17 Μαρτίου και ώρα 17:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή συμμετοχής, δείτε εδώ.

Sign up for our newsletter
Get the latest news and special offers.

SUBSCRIBE NOW